Data Installatie

Koetsier Elektrotechniek Data installatie
Data Installatie

Een data installatie is van essentieel belang voor het goed functioneren van uw computer, telefonie netwerk. Of dit nu thuis in uw woonhuis is of bij u in het bedrijf.

Wij kunnen het gehele netwerk voor uw bedrijf vanaf de ontwerp tafel in samenwerking met uw hardware leverancier tot het in gebruik nemen van de installatie voor u realiseren. Of het nu om een cat5e installatie gaat of een cat6 installatie wij kunnen er voor zorgen.  Misschien wilt u de bestaande installatie uitbreiden, ook dit is mogelijk en vraag naar de mogelijkheden die er zijn.

Indien gewenst kan de data installatie worden voorzien van een gecertificeerd keuringsrapport.

Ook voor in uw woning helpen wij u graag meedenken met een eenvoudige en betaalbaar netwerk. Vanuit uw meterkast de keuze voor telefonie en of een netwerk aansluiting ten behoeve van uw computer, dit kan zeer eenvoudig. Het is helaas niet altijd mogelijk in een woning een draadloos netwerk te creëren, dit is van meerdere factoren afhankelijk,  daarom is de keuze voor een eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar netwerk een goede optie. Vraag naar de mogelijkheden die er zijn.

Meer weten? Gebruik het contactformulier voor het stellen van vragen of maak een afspraak.