Domotica

Koetsier Elektrotechniek smart home
Slimme Installaties Domotica!

Met een druk op de knop bedien je centraal alle functies in huis; de verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken… . Dit doe je ofwel met behulp van een touchscreen of met je smartphone. De installatie zet je aan om actief energie te besparen en tegelijkertijd woon je veiliger en comfortabeler. De mogelijkheden zijn eindeloos door nieuwe technieken.

Niko Home Control de nieuwe techniek van Niko om uw installatie betaalbaar te automatiseren,

maar ook voor Domotica bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u nieuw gaan bouwen en of verbouwen neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijk heden, wij adviseren u graag en wij zijn erkent Niko Home Control installateur.

 

Woont u in een bestaande woning en wilt u niet u gehele woonhuis verbouwen, dan kunnen wij uw installatie geheel draadloos automatiseren met Xcomfort van Eaton Electric. Dit geweldige draadloze zeer betrouwbare systeem kunnen wij in uw bestaande installatie inbouwen en zo uw gehele woonhuis automatiseren. Sinds kort eenvoudig te bedienen met elke Smart Phone door middel van de Smart Home Controller. Vraag naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte geheel naar uw wensen en wij zijn erkent Xomfort installateur.

Meer weten? Gebruik het contactformulier voor het stellen van vragen of maak een afspraak.