Uchelen (5)
ONTWERPT, REALISEERT EN ONDERHOUD

Koetsier Elektrotechniek ontwerpt, realiseert en onderhoud elektrotechnische installaties. Dit alles voor jouw verschillende doeleinden in de woningmarkt, utiliteit, winkels, zorginstellingen, bedrijven, scholen, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, uitbreiding en of onderhoud. Bij ons ben je aan het JUISTE adres.

Wil je gaan nieuwbouwen, verbouwen of is de  groepenkast aan vervanging of uitbreiding toe? Je wilt graag krachtstroom of de elektrische installatie aanpassen en- of uitbreiden, wij kunnen je adviseren en een geheel vrijblijvende offerte aanbieden.

Wil je in het bedrijf gaan uitbreiden of jouw indeling aanpassen, dan is het belangrijk dat ook de elektrische installatie wordt aangepast en eventueel wordt uitgebreid. Vraag naar de mogelijkheden en nieuwe technieken waarin wij graag met je meedenken om de installatie gebruikersvriendelijk, duurzaam en energiezuinig te maken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij gaan samen met je om tafel zitten om tot een goede oplossing te komen.