PROJECT VILLA

Binnenlopen in een prachtige woning waar elk detail is uitgewerkt. Regelmatig zijn wij bij dit soort projecten van A tot Z aan het werk. Door de goede samenwerking met de architecten en aannemers kunnen wij slim werken. Dit resulteert in sfeervolle verlichting, technische snufjes, zonnepanelen en bijvoorbeeld de goede beveiliging. Bekijk de foto’s hiernaast. Benieuwd wat wij bij jou kunnen betekenen? neem contact met ons op. 

PROJECT ARNHEM

Een nieuwbouw appartementen complex van top tot teen aanleggen met elektrotechniek? Koetsier Elektrotechniek helpt je graag. Met de unieke verlichting is dit een heerlijke plek om te wonen. Met maatwerk en deskundigheid zijn wij hier aan de slag gegaan. Op het gebied van verlichting is de laatste jaren veel veranderd. Tegenwoordig wordt goede verlichting erg gewaardeerd en het belang wordt niet meer naar achter geschoven. Zowel praktisch als esthetisch kan verlichting veel doen. Wij adviseren, leveren en installeren de juiste armaturen die voldoen aan al jouw wensen.

PROJECT RENOVATIE

Wil jij je woning volledig renoveren, verduurzamen en beveiligen? Tijdens een woning of bedrijfspand renovatie wordt lang niet altijd gedacht aan het vervangen van de elektra. Maar wellicht is de huidige elektra niet opgewassen tegen de stroombehoefte van nu. Een verouderd stroomnetwerk brengt diverse risico’s met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de brandgevaren van kabelophopingen, slechte aansluitingen of kapotte isolaties. Daarnaast is de kans op kortsluiting aanzienlijk groter wanneer bekabeling is verouderd of niet naar behoren is aangelegd. Kabels die te dicht bij elkaar liggen, kunnen bijvoorbeeld door opgebouwde warmte met elkaar versmelten waardoor de geleiders met elkaar in verbinding komen. Hierbij ontstaat zo’n hoge spanning dat de stoppen springen en je zonder stroom komt te zitten. Ben je benieuwd of jouw stroomnetwerk toe is aan vervanging? Wij komen graag bij je langs voor een meting.

Alle Projecten